Teava PPR Supratherm, fara insertie, DN 63mm, lungime 4m, PN20 bar, alb

Vezi detalii promotie

Teava din polipropilena Pn20 Dn 63 mm se utilizeaza pentru instalatii sanitare de interior pentru apa potabila, apa calda menajera si sisteme de incalzire centrala. Datorita materialului din care este fabricata rezistent la caldura, presiune si agenti chimici o poti utiliza pentru a inlocui tevile galvanizate. Avantajele produsului: Greutate scazuta Usor de manevrat si montat, asigura 70% economie la montaj Imbinare sigura Rezistenta la coroziune Nu modifica gustul sau mirosul apei Durata de

Pret Teava PPR Supratherm, fara insertie, DN 63mm, lungime 4m, PN20 bar, alb

Cauti Teava PPR Supratherm, fara insertie, DN 63mm, lungime 4m, PN20 bar, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Teava PPR Supratherm

Pentru mai multe promotii la Teava PPR Supratherm trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Teava PPR. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†