Teava PPR-CT Supratherm, insertie fibra sticla, DN 25mm, lungime 4m, PN 25 bar, alb

Vezi detalii promotie

Teava PP-RCT/GF Supra G Supratherm este utilizata in instalatiile sanitare de apa calda si rece, fiind un inlocuitor avantajos al tevilor galvanizate clasice si o varianta superioara celor din PP-R simpla. Datorita materialului de fabricatie (polipropilena copolimerizata aleatoriu), dispune de flexibilitate, se manevreaza usor si are o durata de functionare de pana la 50 de ani, in conditii normale de utilizare. Prezinta rezistenta imbunatatita la presiune, in special la temperaturi ridicate.

Pret Teava PPR-CT Supratherm, insertie fibra sticla, DN 25mm, lungime 4m, PN 25 bar, alb

Cauti Teava PPR-CT Supratherm, insertie fibra sticla, DN 25mm, lungime 4m, PN 25 bar, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Teava PPR Supratherm

Pentru mai multe promotii la Teava PPR Supratherm trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Teava PPR. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

DW4797