Teava PPR-CT Supratherm, insertie fibra sticla, DN 20mm, lungime 4m, PN 25 bar, alb

Vezi detalii promotie

Teava PP-RCT/GF PN25 DN 20mm Supra se utilizeaza pentru instalatii sanitare de interior pentru apa potabila, apa calda menajera si sisteme de incalzire centrala. Datorita materialului din care este fabricata rezistent la caldura, presiune si agenti chimici o poti utiliza pentru a inlocui tevile galvanizate. Materialul contine un nivel ridicat de cristale betanucleate care determina materialul sa aiba rezistenta impotriva craparii lente. Avantajele produsului: Capacitate hidraulica mai mare Cl

Pret Teava PPR-CT Supratherm, insertie fibra sticla, DN 20mm, lungime 4m, PN 25 bar, alb

Cauti Teava PPR-CT Supratherm, insertie fibra sticla, DN 20mm, lungime 4m, PN 25 bar, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Teava PPR Supratherm

Pentru mai multe promotii la Teava PPR Supratherm trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Teava PPR. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†