Teava cupru Halcor Ethermogreen, DN 18 mm, grosime 1 mm, colac 50 m

Teava cupru Halcor Ethermogreen
Vezi detalii promotie

Teava de cupru Halcor Ethermogreen este moale si izolata cu PEX. Aceasta are diametrul nominal de 18 mm si sectiunea de 1 mm. Se utilizeaza in cadrul instalatiilor termice sau sanitare. Produsul se comercializeaza sub forma de colac, avand lungimea de 50 m. Avantaje: rezistenta utilizare usoara Specificatii tehnice: Brand: Halcor Material: cupru moale Lungime colac: 50 m Izolatie: da Diametru nominal: 18 mm Grosime: 1 mm Presiune maxima de lucru: 16 bar Montare: lipire cu aliaj

Pret Teava cupru Halcor Ethermogreen, DN 18 mm, grosime 1 mm, colac 50 m

Cauti Teava cupru Halcor Ethermogreen, DN 18 mm, grosime 1 mm, colac 50 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Tevi din cupru Halcor

Pentru mai multe promotii la Tevi din cupru Halcor trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Tevi din cupru. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆