Profil perimetral pentru plafon casetat ,S24 ,19 x 19 x 3000 mm

Vezi detalii promotie

Profilele pentru plafon casetat, de tip S24, sunt prelucrate la rece si confectionate din tabla metalica zincata cu o grosime de 0.35 mm, iar pe partea vizibila este acoperit cu tabla din aluminiu vopsita in camp electrostatic, pe culoare alba. Are in sectiune forma L si este folosit ca perimetral in structura metalica necesara montajului tavanelor casetate. Acest profil compune sistemul de prindere si suspendare al tavanului casetat. Are o lungime de 3 metri, iar partea vizibila ca latime ar

Pret Profil perimetral pentru plafon casetat ,S24 ,19 x 19 x 3000 mm

Cauti Profil perimetral pentru plafon casetat ,S24 ,19 x 19 x 3000 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Tavan casetat security

Pentru mai multe promotii la Tavan casetat security trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Tavan casetat. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†