Placi plafon Rockfon Sofit, 600 x 600 x 15 mm, 32 bucati/cutie

Vezi detalii promotie

Placile pentru plafon Rockfon Sofit sunt componente ale tavanului casetat, utilizate pentru amenajarea incaperilor in care se doreste obtinerea unui aspect estetic placut si a izolarii fonice, precum birouri si spatii comerciale. Acestea sunt realizate din vata bazaltica, cu rezistenta mare la impact si au finisaj lucios, de culoare alb. Fiecare placa are dimensiunea de 600 x 600, grosime de 15 mm, cant A si poate fi usor ajustata cu ajutorul unui cutit. Modelul este proiectat pentru sisteme

Pret Placi plafon Rockfon Sofit, 600 x 600 x 15 mm, 32 bucati/cutie

Cauti Placi plafon Rockfon Sofit, 600 x 600 x 15 mm, 32 bucati/cutie la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Tavan casetat rockfon

Pentru mai multe promotii la Tavan casetat rockfon trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Tavan casetat. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†