Tablou distributie ingropat Meksbox, 16 (8+8) locuri, IP40

Tablou distributie ingropat Meksbox
Vezi detalii promotie

Tabloul Meksbox reprezinta un panou unde se monteaza toate aparatele modulare cu scopul de a asigura distributia energiei electrice. Tot aici sunt prezente si elementele de protectie, masura si comanda a circuitelor electrice. Tabloul de distributie de la Meksbox contine 16 (8+8) locuri. Prezinta un grad de protectie IP40, putand fi montat in interiorul locuintei sau in zone acoperite. Montajul este incastrat (ST). Utilizare: spatii interioare terase acoperite Avantaje: Design simplu, minimal

Pret Tablou distributie ingropat Meksbox, 16 (8+8) locuri, IP40

Cauti Tablou distributie ingropat Meksbox, 16 (8+8) locuri, IP40 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Tablouri electrice rezidentiale Arabesque

Pentru mai multe promotii la Tablouri electrice rezidentiale Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Tablouri electrice rezidentiale. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆