Surub autoperforant, pentru acoperisuri, rosu, RAL 3011, 4,8 x 35 mm

Vezi detalii promotie

Suruburile autoperforante sunt utilizate pentru fixarea acoperisului cu tigle metalice. Acestea pot fi folosite si pentru fixarea altor produse din tabla cutata si accesoriile aferente acestora. Surubul are dimensiunile 4,8 x 35 mm, si culoarea rosu, RAL 3011. Avantaje: Asigura o montare rapida si usoara; Confera o buna etansare; Reprezinta o solutie ideala de montaj a tiglelor pe acoperis; Adaptabilitate; Asigura un aspect estetic placut acoperisului. Mod de utilizare: Foloseste suruburile a

Pret Surub autoperforant, pentru acoperisuri, rosu, RAL 3011, 4,8 x 35 mm

Cauti Surub autoperforant, pentru acoperisuri, rosu, RAL 3011, 4,8 x 35 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Suruburi pentru acoperis Arabesque

Pentru mai multe promotii la Suruburi pentru acoperis Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Suruburi pentru acoperis. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†