Surub autoforant varf redus si saiba, otel maro cioco RAL8017, 4,8 x 55 mm, 50 buc

Vezi detalii promotie

Surubul autoforant cu varf redus si saiba EPDM este potrivit pentru fixari in materiale metalice. Acesta este confectionat din otel cu finisaj maro cioco RAL8017, avand dimensiunile de 4,8 x 55 mm. Produsul este ambalat intr-o punga cu 50 de bucati. Avantaje: material rezistent perforare rapida calitate inalta Specificatii tehnice: Diametru: 4,8 mm Lungime: 55 mm Material: otel Finisaj: maro cioco RAL8017 Tip surub: autoforant Tip varf: redus Tip saiba: EPDM Utilizare: fixari in metal

Pret Surub autoforant varf redus si saiba, otel maro cioco RAL8017, 4,8 x 55 mm, 50 buc

Cauti Surub autoforant varf redus si saiba, otel maro cioco RAL8017, 4,8 x 55 mm, 50 buc la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Suruburi pentru acoperis Arabesque

Pentru mai multe promotii la Suruburi pentru acoperis Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Suruburi pentru acoperis. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†