Surub cu diblu 6x40 mm, 200 buc/cut

Surub cu diblu 6x40 mm
Vezi detalii promotie

Surubul cu diblu rapid se utilizeaza prin bataie cu scopul de a fixa diferite elemente pe suport de zidarie, caramida plina, pereti din beton etc. Forma diblului rapid asigura cu succes si in siguranta fixarea profilelor suport pentru sistemele de gips-carton de tip UD sau UW (in vederea executiei unor pereti de compartimentare sau placari cu placi de gips-carton), profilelor metalice (corniere, suporti), obiectelor sanitare, obiectelor de mobila sau a unor produse electronice, electrocas

Pret Surub cu diblu 6x40 mm, 200 buc/cut

Cauti Surub cu diblu 6x40 mm, 200 buc/cut la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Dibluri pentru gips carton Arabesque

Pentru mai multe promotii la Dibluri pentru gips carton Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Dibluri pentru gips carton. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆