Suport umerase Teko, metal, acoperire zinc, culisant, 30 cm

Vezi detalii promotie

Suportul pentru umerase de haine reprezinta o solutie potrivita in cazul in care iti doresti sa optimizezi spatiul de depozitare al hainelor. Este un suport culisant, realizat din metal cu acoperire de zinc si componenta din PVC neagra. Produsul are lungimea de 30 cm si inaltimea zonei de prindere de 50 mm. Acest model este prevazut cu 6 gauri de prindere. Avantaje: rezistent in timp practic util pentru organizarea eficienta a spatiului din dulap, dressing etc material de calitate aspect plac

Pret Suport umerase Teko, metal, acoperire zinc, culisant, 30 cm

Cauti Suport umerase Teko, metal, acoperire zinc, culisant, 30 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Suporti rabatabili pentru umerase teko

Pentru mai multe promotii la Suporti rabatabili pentru umerase teko trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Suporti rabatabili pentru umerase. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†