Suport pantofi, Teko, otel+plastic, negru + crom, reglabil. 40-70 cm

Vezi detalii promotie

Suportul pentru pantofi Teko, reglabil este un accesoriu practic potrivit pentru dressing-urile din locuinte. Cu ajutorul acestuia poti depozita in ordine mai multe perechi de pantofi. Suportul este realizat din plastic negru si otel cromat care ii asigura o rezistenta mare in timp. Pachetul contine: 2 suporti plastic si 2 tije metalice. Avantaje: reglabil compact usor de montat Instructiuni de utilizare: Latimea suportului poate fi reglata in functie de necesitate de la 40 cm pana la maxim 7

Pret Suport pantofi, Teko, otel+plastic, negru + crom, reglabil. 40-70 cm

Cauti Suport pantofi, Teko, otel+plastic, negru + crom, reglabil. 40-70 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Suporti pentru pantofi teko

Pentru mai multe promotii la Suporti pentru pantofi teko trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Suporti pentru pantofi. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†