Suport pentru pantaloni cu inele, aluminiu, argintiu, 450 x 215 x 81 mm

Vezi detalii promotie

Suportul pentru pantaloni este un accesoriu rezistent, fiabil si practic, fabricat din aluminiu, cu finisaj argintiu si componente din PVC de culoare neagra. Modelul este prevazut cu 4 bare cu inele anti-alunecare aplicate. Scopul acestor inele este de a mentine pantalonii intr-o pozitie ce impiedica sifonarea. De asemenea, suportul este culisant, pentru ca tu sa ai acces facil la perechea de pantaloni dorita. Lungimea acestuia este de 450 mm, latimea de 215 mm si inaltimea barei de montare d

Pret Suport pentru pantaloni cu inele, aluminiu, argintiu, 450 x 215 x 81 mm

Cauti Suport pentru pantaloni cu inele, aluminiu, argintiu, 450 x 215 x 81 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste teko

Pentru mai multe promotii la Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste teko trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†