Suport pentru pantaloni cu glisiera cu bile, aluminiu/plastic, negru mat, 450 x 200 x 215 mm

Vezi detalii promotie

Suportul pentru pantaloni cu glisiera cu bile este un accesoriu rezistent, fiabil si practic, fabricat din aluminiu si plastic, cu finisaj negru mat. Modelul este prevazut cu un sistem de glisare cu bile si este dotat cu 4 bare. Barele au fiecare cate 2 carlige de prindere, ce mentin pantalonii intr-o pozitie ce impiedica sifonarea. Lungimea suportului este de 450 mm, latimea de 200 mm si inaltimea de 215 mm. Mecanismul de functionare cu glisare are latimea de 27 mm. Avantaje: material rezist

Pret Suport pentru pantaloni cu glisiera cu bile, aluminiu/plastic, negru mat, 450 x 200 x 215 mm

Cauti Suport pentru pantaloni cu glisiera cu bile, aluminiu/plastic, negru mat, 450 x 200 x 215 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste teko

Pentru mai multe promotii la Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste teko trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†