Suport pentru pantaloni, aluminiu, argintiu, 450 x 66 x 81 mm

Vezi detalii promotie

Suportul pentru pantaloni este un accesoriu rezistent, fiabil si practic, fabricat din aluminiu, cu finisaj argintiu si componente din PVC de culoare neagra. Modelul este prevazut cu o bara cu doua carlige pe care iti poti depozita pantalonii. De asemenea, suportul este culisant, pentru acces facil la perechea de pantaloni dorita. Lungimea acestuia este de 450 mm, latimea de 66 mm si adancimea de 81 cm. Bara cu care este dotat suportul are lungimea de 395 mm. Avantaje: material rezistent mont

Pret Suport pentru pantaloni, aluminiu, argintiu, 450 x 66 x 81 mm

Cauti Suport pentru pantaloni, aluminiu, argintiu, 450 x 66 x 81 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste teko

Pentru mai multe promotii la Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste teko trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†