Suport pentru cravate si pantaloni cu glisiera cu bile, aluminiu, argintiu, 450 x 200 x 250 mm

Vezi detalii promotie

Suportul pentru cravate si pantaloni cu glisare cu bile este un accesoriu rezistent, fiabil si practic, fabricat din aluminiu, cu finisaj argintiu si componente din PVC de culoare gri mat. Modelul este prevazut cu un sistem de glisare cu bile si este dotat cu 28 de bare de mici dimensiuni, pe care iti poti organiza cravatele si cu 4 bare cu clesti de prindere, pe care iti poti depozita pantalonii. Lungimea suportului este de 450 mm, latimea de 200 mm si inaltimea de 250 mm. Mecanismul de func

Pret Suport pentru cravate si pantaloni cu glisiera cu bile, aluminiu, argintiu, 450 x 200 x 250 mm

Cauti Suport pentru cravate si pantaloni cu glisiera cu bile, aluminiu, argintiu, 450 x 200 x 250 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste teko

Pentru mai multe promotii la Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste teko trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†