Suport pentru cravate, plastic negru mat, argintiu, 450 mm

Vezi detalii promotie

Suportul pentru cravate este un accesoriu rezistent, fiabil si practic fabricat din plastic de culoarea neagra mata, cu finisaj argintiu. Modelul este prevazut cu 29 de bare de mici dimensiuni, cu terminatii anti-alunecare, pe care iti poti depozita si organiza cravatele. Lungimea acestuia este de 450 mm. Avantaje: material rezistent montare usoara perfect pentru organizarea cravatelor terminatii anti-alunecare Instructiuni de montaj: Poti sa-l montezi foarte usor in interiorul sifonierului s

Pret Suport pentru cravate, plastic negru mat, argintiu, 450 mm

Cauti Suport pentru cravate, plastic negru mat, argintiu, 450 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste teko

Pentru mai multe promotii la Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste teko trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Suporti cravate, curele, pantaloni si fuste. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†