Stalp pentru panoul de gard Cronos, otel, negru Jet Black, 240 x 5 x 5 cm

Vezi detalii promotie

Stalpul pentru gard din colectia Cronos este utilizat impreuna cu panoul pentru gard, fiind o solutie calitativa si moderna pentru completarea decorului exterior al oricarei curti intr-un mod armonios. Realizat din otel si vopsit in nuanta negru Jet Black (RAL9005), este obtinut in urma unui proces de productie realizat in conformitate cu noile tehnologii si cu directivele europene. Taierea elementelor metalice a fost realizata utilizand laserul, o metoda moderna, precisa si rapida, obtinandu

Pret Stalp pentru panoul de gard Cronos, otel, negru Jet Black, 240 x 5 x 5 cm

Cauti Stalp pentru panoul de gard Cronos, otel, negru Jet Black, 240 x 5 x 5 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Stalpi polbram

Pentru mai multe promotii la Stalpi polbram trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Stalpi. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†