Stalp pentru gard, dreptunghiular, zincat, fixare in beton, 2 m, 60 x 40 mm

Vezi detalii promotie

Stalpul pentru gard zincat este un element important in constructia imprejmuirilor, destinat sustinerii panourilor si fixarii in beton. Dimensiunile stalpului sunt: lungime de 60 mm, latime de 40mm si inaltime de 2 m. Tevile zincate se comercializeaza la bucata. Utilizare: Stalpii zincati sunt utilizati pentru realizarea imprejmuirilor cu panouri de gard bordurat sau cu plase de gard zincate. Acest model nu este prevazut cu gauri pentru montare, fiind recomandata fixarea in sistemul U. Nu dep

Pret Stalp pentru gard, dreptunghiular, zincat, fixare in beton, 2 m, 60 x 40 mm

Cauti Stalp pentru gard, dreptunghiular, zincat, fixare in beton, 2 m, 60 x 40 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Stalpi Arabesque

Pentru mai multe promotii la Stalpi Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Stalpi. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†