Stalp de iluminat pentru exterior cu senzor Quebec 4 KL 6266, LED SMD, 11W, IP44

Stalp de iluminat pentru exterior cu senzor Quebec 4 KL 6266
Vezi detalii promotie

Stalpul de iluminat pentru gradina Klausen Quebec KL 6266 este un corp destinat iluminarii decorative de exterior, realizat din inox. Este prevazut cu senzor care detecteaza miscarea ce intra in raza sa de actiune pentru a porni iluminarea in mod automat. Functioneaza cu un bec LED integrat, cu puterea de 11W, care emite o lumina alb-neutra, cu temperatura culorii de 4000K si fluxul luminous de 81 lumeni/W. Aceasta are gradul de protectie IP44, fiind rezistent la factorii de mediu si la uzura

Pret Stalp de iluminat pentru exterior cu senzor Quebec 4 KL 6266, LED SMD, 11W, IP44

Cauti Stalp de iluminat pentru exterior cu senzor Quebec 4 KL 6266, LED SMD, 11W, IP44 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Stalpi de iluminat pentru gradina klausen

Pentru mai multe promotii la Stalpi de iluminat pentru gradina klausen trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Stalpi de iluminat pentru gradina. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆