Stalp de iluminat ornamental, Spokane 6, exterior, 3 x E27, IP44, 180W

Stalp de iluminat ornamental
Vezi detalii promotie

Stalpul ornamental Spokane 6 este corp de iluminat elegant si rezistent, destinat amenajarii spatiilor exterioare, precum gradini, curti si terase. Acesta este format dintr-o structura metalica vopsita in nuanta bronz antic cu 2 brate, care sustin cele 3 dispersoare din sticla, care ofera o lumina calda amplasamentului. Produsul este rezistent la umiditate si intemperii, datorita incadrarii la gradul de protectie IP44. Foloseste 3 surse de iluminat de tip E27 cu puterea maxima de 60W, fiecare

Pret Stalp de iluminat ornamental, Spokane 6, exterior, 3 x E27, IP44, 180W

Cauti Stalp de iluminat ornamental, Spokane 6, exterior, 3 x E27, IP44, 180W la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Stalpi de iluminat pentru gradina klausen

Pentru mai multe promotii la Stalpi de iluminat pentru gradina klausen trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Stalpi de iluminat pentru gradina. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆