Spuma poliuretanica Akfix 820, rezistenta la foc B1, 750 ml

Spuma poliuretanica Akfix 820
Vezi detalii promotie

Spuma poliuretanica greu inflamabila Akfix 820 este o spuma cu intarire la umiditate si cu auto-expandare. Contine gaze generatoare de aerosoli care nu dauneaza in niciun fel stratului de ozon. Poate rezista unui incendiu de pana la 217 de minute in anumite configuratii. Spuma PU de inalta calitate recomandata in acele operatiuni de etansare in care rezistenta la foc este impusa prin lege. Poate fi aplicata utilizand aplicator tip pistol, usor de aplicat si reutilizabil. Spuma are aderenta, s

Pret Spuma poliuretanica Akfix 820, rezistenta la foc B1, 750 ml

Cauti Spuma poliuretanica Akfix 820, rezistenta la foc B1, 750 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Spume poliuretanice de montaj Akfix

Pentru mai multe promotii la Spume poliuretanice de montaj Akfix trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Spume poliuretanice de montaj. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆