Sort streasina mare, Durako, maro RAL 8017, lucios, L= 2 m

Sort streasina mare
Vezi detalii promotie

Sort streasina este un accesoriu pentru tigla din tabla executat din tabla de otel galvanizata si vopsita. Sortul de streasina imbraca partea de chenar din lemn a sarpantei. Are rolul de a prelua apa provenita de pe acoperis directionand-o in jgheab, protejand structura de lemn a acoperisului. Avantaje: Montare rapida si usoara Calitate inalta Impermeabilitate la apa Rezistenta mecanica Mod de utilizare: In cazul in care, la realizarea acoperisului se folosesc si jgheaburi si burlane, fixeaza

Pret Sort streasina mare, Durako, maro RAL 8017, lucios, L= 2 m

Cauti Sort streasina mare, Durako, maro RAL 8017, lucios, L= 2 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Sort streasina durako

Pentru mai multe promotii la Sort streasina durako trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Sort streasina. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆