Solutie pentru lustruit marmura MELLERUD, 0.5 l

Solutie pentru lustruit marmura MELLERUD
Vezi detalii promotie

Solutia de lustruit marmura de la Mellerud este un amestec de ceara naturala pe baza de apa care curata si protejeaza dintr-o singura aplicare. O poti utiliza pentru lustruirea ocazionala a suprafetelor. Reda luciul si intensifica nuanta naturala. O poti folosi pentru: Piatra naturala si artificiala Marmura Terrazzo Gresie Placi de argila Piatra Solnhofener Granit Travertin. Se recomanda sa cureti in prealabil suprafata cu Solutie pentru curatarea si ingrijirea marmurei. Aplica produs

Pret Solutie pentru lustruit marmura MELLERUD, 0.5 l

Cauti Solutie pentru lustruit marmura MELLERUD, 0.5 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆
Consola Jgheab 330mm

Consola Jgheab 330mm