Solutie pentru lustruirea si ingrijirea gresiei MELLERUD, 1 l

Solutie pentru lustruirea si ingrijirea gresiei MELLERUD
Vezi detalii promotie

Solutia pentru ingrijirea gresiei Mellerud este un produs de intretinere universal. Il poti folosi pentru curatarea si protejarea pardoselilor din gresie, placilor ceramice, marmurei, pardoselilor din PVC, placilor de caramida. Nu contine ceara si formeaza o pelicula rezistenta la murdarie. Pardoseala va fi sigura si nu va aluneca. Iti ofera luciu si improspateaza culorile. Dilueaza capac in 10 l de apa si aplica uniforma. Lasa sa actioneze putin si curata cu o laveta. Nu este necesara lustr

Pret Solutie pentru lustruirea si ingrijirea gresiei MELLERUD, 1 l

Cauti Solutie pentru lustruirea si ingrijirea gresiei MELLERUD, 1 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆