Solutie pentru indepartarea urmelor de ciment de pe suprafetele din marmura si piatra MELLERUD, 1 l

Solutie pentru indepartarea urmelor de ciment de pe suprafetele din marmura si piatra MELLERUD
Vezi detalii promotie

Solutia pentru curatarea petelor de ciment de la Mellerud este un agent de curatare fara acizi pe care il poti utiliza pe suprafete din marmura si piatra naturala calcaroasa. O poti utiliza pentru a indeparta reziduurile de ciment si depunerile de calcar. Inainte de folosire, trebuie sa astepti ca materialul imbinat sa se intareasca. Curata de praf si umezeste suprafata. Aplica produsul nediluat sau intr-o concentratie de 1:5 cu ajutorul unui pulverizator sau cu un burete. Lasa sa actioneze s

Pret Solutie pentru indepartarea urmelor de ciment de pe suprafetele din marmura si piatra MELLERUD, 1 l

Cauti Solutie pentru indepartarea urmelor de ciment de pe suprafetele din marmura si piatra MELLERUD, 1 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆