Solutie pentru indepartarea siliconului MELLERUD, 250 ml

Solutie pentru indepartarea siliconului MELLERUD
Vezi detalii promotie

Mellerud Silikon Entferner este o solutie eficienta pentru indepartarea siliconului. Aceasta curata complet siliconul proaspat, dar si pe cel intarit de pe ceramica, email, acrilic, lemn, sticla si portelan din bai, cabine de dus, chiuvete si oglinzi. Avantaje: agent de curatare eficient usor de utilizat practica Avertisment: Nu utiliza solutia pe suprafete sensibile la acizi. Pe suprafete din email si crom trebuie lasata sa actioneze maxim o ora. Testeaza intotdeauna pe o suprafata ascunsa p

Pret Solutie pentru indepartarea siliconului MELLERUD, 250 ml

Cauti Solutie pentru indepartarea siliconului MELLERUD, 250 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆