Solutie pentru indepartarea rezidurilor de adeziv MELLERUD, 250 ml

Solutie pentru indepartarea rezidurilor de adeziv MELLERUD
Vezi detalii promotie

Solutia Mellerud de curatare intensiva indeparteaza cu usurinta murdaria persistenta, precum si straturile de ceara si crema. Aceasta indeparteaza eficient murdaria, depunerile de grasime, petele galbene, petele de nicotina, ulei etc. Aplicare usoara: Imbibati o laveta cu Solutia MELLERUD pentru curatarea resturilor de adezivi, umeziti adezivul, lasati sa actioneze o perioada, apoi incepand dintr-un colt si umezind marginile inlaturati restul de adeziv. Clatiti bine. Inlaturati urmele prin fr

Pret Solutie pentru indepartarea rezidurilor de adeziv MELLERUD, 250 ml

Cauti Solutie pentru indepartarea rezidurilor de adeziv MELLERUD, 250 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆