Solutie pentru curatarea rosturilor MELLERUD, 0.5 l

Solutie pentru curatarea rosturilor MELLERUD
Vezi detalii promotie

Solutia Mellerud este un produs profesional pentru curatat si decalcificat rosturi. Este utilizat pentru plinte albe si colorate intre faianta si gresie. Produsul curata si reimprospateaza culoarea fara a o decolora. Solutia se comercializeaza in ambalaj de 0,5L. Solutia pentru curatarea rosturilor asigura succesul operatiunii de curatare. Indeparteaza chiar si murdaria persistenta de pe gresia din bucatarie. Instructiuni de utilizare Aplicati folosind un pulverizator pentru murdarie persiste

Pret Solutie pentru curatarea rosturilor MELLERUD, 0.5 l

Cauti Solutie pentru curatarea rosturilor MELLERUD, 0.5 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆