Solutie pentru curatarea parchetului 1 lSolutie pentru curatarea parchetului MELLERUD, 1 l

Solutie pentru curatarea parchetului 1 lSolutie pentru curatarea parchetului MELLERUD
Vezi detalii promotie

Solutia pentru curatat parchetul Mellerud este un produs pe care il poti utiliza pentru toate tipurile de lemn. Pardoseala va fi protejata de murdarie si va avea luciu, fara a fi nevoie sa o lustruiesti. Dupa utilizare parchetul nu va fi alunecos. Dilueaza un capac de solutie in 8-10 l de apa. Ameste bine si curata podeaua cu un mop. Lasa sa se usuce. Consum: 1 l este o cantitate suficienta pentru 10 aplicari pe o suprafata de aproximativ 50m2.

Pret Solutie pentru curatarea parchetului 1 lSolutie pentru curatarea parchetului MELLERUD, 1 l

Cauti Solutie pentru curatarea parchetului 1 lSolutie pentru curatarea parchetului MELLERUD, 1 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆