Solutie pentru curatarea materialelor plastice MELLERUD, 0.5 l

Solutie pentru curatarea materialelor plastice MELLERUD
Vezi detalii promotie

Solutie pentru materiale plastice Mellerud este destinata curatarii si protejarii suprafetelor sintetice din casa si gradina. Te va ajuta sa inlaturi urmele de murdarie, ulei si reziduurile de fum de pe: Storuri Ferestre Carcase radio si TV Mobilier de bucatarie, gradina si birou Corturi Ambarcatiuni si placi de surf Componentele auto din material sintetic. Dilueaza solutia cu o concentratie de pana la 1:10 in apa. Pulverizeaza sau aplica cu un burete si apoi clateste cu apa curata. Pe

Pret Solutie pentru curatarea materialelor plastice MELLERUD, 0.5 l

Cauti Solutie pentru curatarea materialelor plastice MELLERUD, 0.5 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆