Solutie curatare aer conditionat Cleanex Clima Ag, 1 kg

Solutie curatare aer conditionat Cleanex Clima Ag
Vezi detalii promotie

Cleanex Clima Argint este un detergent dezinfectant, cu ioni de argint destinat uzului profesional pentru curatarea aparatelor de aer conditionat, ventiloconvectoare si racitoare. Produsul are un puternic efect dezinfectant, eficienta mare in curatarea tuturor tipurilor de murdarie agresiva (praf, nicotina, grasime), eliminand totodoata si mirosurile neplacute. Produsul contine argint coloidal si asigura eliminarea mizeriei prin curatarea filtrelor, vaporizatoarelor si condensatoarelor, condu

Pret Solutie curatare aer conditionat Cleanex Clima Ag, 1 kg

Cauti Solutie curatare aer conditionat Cleanex Clima Ag, 1 kg la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aer conditionat Cleanex Clima

Pentru mai multe promotii la Aer conditionat Cleanex Clima trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aer conditionat. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆