Sipca metalica pentru gard Tisa, nuc, 0.50 mm grosime, 1500 x 115 mm, 25 bucati + 50 bucati surub autoforant

Vezi detalii promotie

Sipca metalica Tisa Top Profil Sistem este o solutie practica si rezistenta pentru realizarea gardurilor si imprejmuirilor. Aceasta este fabricata din tabla de otel zincat pe ambele parti ce ii asigura protectie impotriva coroziunii si acoperita cu un strat rezistent de vopsea polimerica. Sipca are forma semi rotunda si aspect natural ce imita structura lemnului de nuc. Produsul are inaltimea de 1.5 m, latimea de 115 mm si grosimea de 0.50 mm. Fata de alternativele din lemn, aceasta nu necesi

Pret Sipca metalica pentru gard Tisa, nuc, 0.50 mm grosime, 1500 x 115 mm, 25 bucati + 50 bucati surub autoforant

Cauti Sipca metalica pentru gard Tisa, nuc, 0.50 mm grosime, 1500 x 115 mm, 25 bucati + 50 bucati surub autoforant la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Sipca metalica Arabesque

Pentru mai multe promotii la Sipca metalica Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Sipca metalica. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†