Sipca metalica pentru gard, rosu RAL 3011, 0.45 mm grosime, 1500x92 mm

Vezi detalii promotie

Sipca pentru gard este destinata utilizarii in constructii civile sau industriale. Aceasta ofera protectie si reprezinta o solutie moderna si estetica pentru imprejmuirea si delimitarea terenurilor. Produsul este fabricat din tabla de otel galvanizat vopsita in culoarea rosu RAL 3011. Sipca are lungimea de 1.5 m, latimea de 92 mm si grosimea de 0.45 mm. Avantaje: design practic si modern usor de montat si de intretinut durabil in timp rezistent la intemperii, rugina si raze UV Mod de utilizar

Pret Sipca metalica pentru gard, rosu RAL 3011, 0.45 mm grosime, 1500x92 mm

Cauti Sipca metalica pentru gard, rosu RAL 3011, 0.45 mm grosime, 1500x92 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Sipca metalica Arabesque

Pentru mai multe promotii la Sipca metalica Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Sipca metalica. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†