Sipca metalica gard, rosu, RAL 3011, grosime 0,45 mm, 1700 x 92 mm

Vezi detalii promotie

Sipca metalica este un produs care se utilizeaza pentru constructia gardurilor ce imprejmuiesc casa, tarcul animalelor, diverse spatii civile. Este un accesoriu modern si elegant care reuseste sa protejeze, delimiteze si inconjoare o anumita suprafata de teren. Datorita aspectului acestuia, il poti monta atat intr-un mediu urban, cat si intr-unul rural. Produsul este confectionat din tabla de otel zincata, vopsita in culoarea rosu RAL 3011. Sipca are dimensiuni de 1700 x 92 mm si grosime de 0

Pret Sipca metalica gard, rosu, RAL 3011, grosime 0,45 mm, 1700 x 92 mm

Cauti Sipca metalica gard, rosu, RAL 3011, grosime 0,45 mm, 1700 x 92 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Sipca metalica Arabesque

Pentru mai multe promotii la Sipca metalica Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Sipca metalica. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†