Sina aluminiu, negru mat, lungime 200 cm, accesorii incluse

Vezi detalii promotie

Sina PL este folosita pentru prinderea perdelelor si draperiilor in spatiile de locuit sau birouri. Acesta este fabricata din aluminiu si are un design clasic, cu finisaj negru mat, ce ii asigura rezistenta in timp si un aspect estetic placut. Acest model are 2 canale si este disponibil la lungimea de 200 cm si latimea de 5.5 cm si include accesorii necesare prinderii perdelelor sau draperiilor. Avantaje: Usor de montat Culoare adaptabila decorului Design clasic Montaj: Sina se monteaza pe ta

Pret Sina aluminiu, negru mat, lungime 200 cm, accesorii incluse

Cauti Sina aluminiu, negru mat, lungime 200 cm, accesorii incluse la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Sine perdele si accesorii sndeco

Pentru mai multe promotii la Sine perdele si accesorii sndeco trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Sine perdele si accesorii. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†