Silicon neutru transparent Soudal, 280 ml

Vezi detalii promotie

Siliconul neutru este un izolant de inalta calitate monocomponent cu baza silicon cu domeniu de utilizare la interior sau exterior. Acest produs isi pastreaza culoarea si ramane elastic dupa intarire. Se utilizeaza pentru izolarea ferestrelor, izolarile intre profile din lemn tratat, metal, PVC si geamuri, iar si la rosturi in cladiri si constructii. Siliconul se comercializeza la cartus de 280 ml. Avantaje: usor de aplicat foarte buna aderenta la majoritatea materialelor inalta calitate Spec

Pret Silicon neutru transparent Soudal, 280 ml

Cauti Silicon neutru transparent Soudal, 280 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Silicoane universale soudal

Pentru mai multe promotii la Silicoane universale soudal trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Silicoane universale. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†