Silicon Neutral DB DIY alb 280 ml

Vezi detalii promotie

Siliconul neutral de la Den Braven, de culoare alba, este un etansant siliconic neutru cu multiple utilizari, pentru rosturi sanitare, de constructie, la vitraje termoizolante si la fatade, cu intarire sub actiunea umiditatii, formand un izolant elastic rezistent. Siliconul a fost special creat pentru etansarea elastica rezistenta a rosturilor de expansiune la beton si zidarie de caramida, a rosturilor de conexiune, pentru constructiile cu pereti cortina, bucatarii, bai, dusuri si aplicatii i

Pret Silicon Neutral DB DIY alb 280 ml

Cauti Silicon Neutral DB DIY alb 280 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Silicoane universale denbraven

Pentru mai multe promotii la Silicoane universale denbraven trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Silicoane universale. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†