Etansant Ceresit FT 101, transparent, 280 ml

Vezi detalii promotie

Etansant Ceresit FT 101 pe baza de polimeri este potrivit pentru lipiri elastice in constructii pentru instalatii metalice, instalatii de ventilatie, aer conditionat, instalarea de glafuri la ferestre, lambriuri, trepte de faianta si gresie, rosturi intre ferestre si zidarie, rosturi in elemente prefabricate de constructii, la balcoane exterioare si in constructii metalice si de lemn. Avantajele produsului: elasticitate ridicata aderenta initiala mare nu sufera contractii rezistenta la UV, fa

Pret Etansant Ceresit FT 101, transparent, 280 ml

Cauti Etansant Ceresit FT 101, transparent, 280 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Silicoane universale henkelceresit

Pentru mai multe promotii la Silicoane universale henkelceresit trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Silicoane universale. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†