Silicon transparent Perfect Seal pentru spatii alimentare, 280 ml

Vezi detalii promotie

Siliconul Perfect Seal este destinat izolarii rosturilor in bucatarii si spatii de depozitare si prelucrare a alimentelor. Se foloseste pentru rosturi sanitare, constructii, vitraje izolante si rosturi la fatade. Se intareste sub influenta umiditatii, formand o membrana elastica rezistenta. Aplicarea se face pe suprafete netede si poroase: laminate, lemn, ardezie, cuart, email, metal, inox, ceramica, acril, beton, sticla, tipuri variate de plastic rigid. Avantaje: sigur in contact cu alimente

Pret Silicon transparent Perfect Seal pentru spatii alimentare, 280 ml

Cauti Silicon transparent Perfect Seal pentru spatii alimentare, 280 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Silicoane speciale Bostik

Pentru mai multe promotii la Silicoane speciale Bostik trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Silicoane speciale. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†