Silicon rezistent la temperaturi inalte Ceresit CS28, rosu, 300 ml

Vezi detalii promotie

Ceresit CS28 este un silicon rezistent la temperaturi inalte, cu aderenta buna pe suprafetele neporoase, rezistent la ozon, radiatii ultra-violete si temperaturi extreme (pana la +315c) si care isi pastreaza elasticitatea dupa fixare. Produsul este utilizat pentru pentru aplicatii de etansare si imbinare expuse temperaturilor ridicate: cuptoare, cosuri de fum, sisteme de incalzire centrale, instalatii de aer conditionat, pentru etansare intre piese metalice si garnituri la pompe si motoare. A

Pret Silicon rezistent la temperaturi inalte Ceresit CS28, rosu, 300 ml

Cauti Silicon rezistent la temperaturi inalte Ceresit CS28, rosu, 300 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Silicoane speciale henkelceresit

Pentru mai multe promotii la Silicoane speciale henkelceresit trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Silicoane speciale. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†