Silicon Ceresit CS 38, negru, rezistent la temperatura, 300 ml

Vezi detalii promotie

Siliconul Ceresit CS 38 este rezistent la temperaturi de pana la 120C. Acest produs anorganic contine aditivi speciali de ingrosare care asigura o etansare rigida si aderenta fara fisuri. Il poti utiliza pentru rosturi cu vibratii reduse supuse unor temperaturi crescute, pentru etansarea si fixarea caramizilor refractare, panourilor rezistente la foc, sobelor, boilerelor, cuptoarelor, cosurilor, tevilor de evacuare, graterelor si rosturilor supuse flacarilor directe. Acesta este potrivit pent

Pret Silicon Ceresit CS 38, negru, rezistent la temperatura, 300 ml

Cauti Silicon Ceresit CS 38, negru, rezistent la temperatura, 300 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Silicoane speciale henkelceresit

Pentru mai multe promotii la Silicoane speciale henkelceresit trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Silicoane speciale. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†