Sigilant pentru rosturi, alb, Sikasil®-670 Fire, interior/exterior, 300 ml

Vezi detalii promotie

Sigilantul pentru rosturi Sikasil-670 Fire este un produs monocomponent cu rezistenta la foc de pana la 4 ore si modul de elasticitate mic. Il poti utiliza pentru sigilarea rosturilor de miscare si a celor de conexiune. Avantaje: se intareste in prezenta umiditatii aderenta foarte buna la majoritatea tipurilor de substrat rezistenta mare la imbatranire si dezagregare intarire neutra aplicabilitate buna capacitate de deplasare de 35% Recomandari aplicare: Dupa pregatirea corespunzatoare a supo

Pret Sigilant pentru rosturi, alb, Sikasil®-670 Fire, interior/exterior, 300 ml

Cauti Sigilant pentru rosturi, alb, Sikasil®-670 Fire, interior/exterior, 300 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Silicoane speciale sika

Pentru mai multe promotii la Silicoane speciale sika trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Silicoane speciale. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆