Silicon sanitar, transparent, Sika Sanisil, interior / exterior, 300 ml

Vezi detalii promotie

Siliconul sanitar Sika Sanisil este un produs monocomponent cu intarire acetoxi potrivit atat pentru utilizarea la exterior, cat si la interior. Il poti folosi in aplicatii sanitare sau pentru sigilare cand este necesara o rezistenta buna la mucegai. Avantaje: dispune de elasticitate si flexibilitate mare este rezistent la UV si intemperii rezistenta indelungata la mucegaiuri si ciuperci nu contine solventi este gata de utilizat usor de aplicat Recomandari aplicare: Suportul trebuie sa fie cu

Pret Silicon sanitar, transparent, Sika Sanisil, interior / exterior, 300 ml

Cauti Silicon sanitar, transparent, Sika Sanisil, interior / exterior, 300 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Silicoane sanitare sika

Pentru mai multe promotii la Silicoane sanitare sika trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Silicoane sanitare. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†