Silicon sanitar rapid Ceresit CS 125, alb, 280 ml

Vezi detalii promotie

Siliconul rapid Ceresit CS 125 este adecvat pentru etansari sanitare sau alte aplicatii de etansare din constructii in care este necesara rezistenta la mucegai. Il poti utiliza pentru umplerea rosturilor de imbinare dintre placile ceramice la colturi, etansarea rosturilor dintre placi si instalatiile termico-sanitare. Acest produs monocomponent se intareste si in conditii de umiditate fiind potrivit pentru bai, toalete, cabined de dus, bucatarii, terase si balcoane. Avantajele produsului: rez

Pret Silicon sanitar rapid Ceresit CS 125, alb, 280 ml

Cauti Silicon sanitar rapid Ceresit CS 125, alb, 280 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Silicoane sanitare henkelceresit

Pentru mai multe promotii la Silicoane sanitare henkelceresit trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Silicoane sanitare. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†