Silicon sanitar Ceresit CS 25, interior/exterior, alb, 280 ml

Vezi detalii promotie

Siliconul sanitar Ceresit CS 25 se utilizeaza pentru instalatii sanitare si in aplicatii de etansare necesare in constructii cand este nevoie de rezistenta sporita la actiunea mucegaiului. Contine substante fungicide care impiedica apa sa stagneze pe rosturi. Datorita elasticitatii se utilizeaza pentru etansarea distantarilor aparute in cadrul camerelor care prezinta umezeala. Il poti folosi pentru bai, bucatarii, toalete, cabine de dus si pentru exteriorul cladirilor. Avantajele produsului:

Pret Silicon sanitar Ceresit CS 25, interior/exterior, alb, 280 ml

Cauti Silicon sanitar Ceresit CS 25, interior/exterior, alb, 280 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Silicoane sanitare henkelceresit

Pentru mai multe promotii la Silicoane sanitare henkelceresit trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Silicoane sanitare. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†