Silicon Sanitar Ceresit CS 25, Caramel, 280 ml

Vezi detalii promotie

Siliconul sanitar Ceresit CS 25 este un produs utilizat pentru aplicatii sanitare precum: umplerea rosturilor de imbinare a placilor ceramice in colturi, a punctelor de imbinare a peretelui cu podeaua, pentru etansarea rosturilor dintre placi si instalatiile sanitare (cada, cabina, wc, lavoar, etc). Contine substante fungicide, fiind foarte eficient in mediul umed. Avantaje: rezistenta la temperaturi ridicate, imbatranire si la actiunea UV se intareste la umezeala, impermeabilitate aderenta f

Pret Silicon Sanitar Ceresit CS 25, Caramel, 280 ml

Cauti Silicon Sanitar Ceresit CS 25, Caramel, 280 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Silicoane sanitare henkelceresit

Pentru mai multe promotii la Silicoane sanitare henkelceresit trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Silicoane sanitare. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†