Lenjerie pat 2 persoane Somnart Ultrasleep-14, bumbac 100%, 4 piese, model geometric multicolor

Vezi detalii promotie

Lenjeria de pat Somnart Ultrasleep-14 este confectionata din bumbac, un material placut la atingere, moale si rezistent. Aceasta are o croiala potrivita pentru un pat dublu si imprimeu geometric multicolor. Setul contine patru piese, un cearsaf de pat cu dimensiunile 200 x 220 cm, un cearsaf pentru pilota cu dimensiunile 180 x 200 cm si doua fete de perna dreptunghiulare cu laturile de 50 cm si 70 cm. Utilizare: Lenjeria de pat este potrivita pentru paturi de 2 persoane. Aceasta este realizat

Pret Lenjerie pat 2 persoane Somnart Ultrasleep-14, bumbac 100%, 4 piese, model geometric multicolor

Cauti Lenjerie pat 2 persoane Somnart Ultrasleep-14, bumbac 100%, 4 piese, model geometric multicolor la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Seturi de pat de doua persoane somnart

Pentru mai multe promotii la Seturi de pat de doua persoane somnart trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Seturi de pat de doua persoane. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†