Set mobilier de baie Badenmob Seria 786, baza, lavoar 60 cm, oglinda cu dulap, MDF/PAL, antracit

Set mobilier de baie Badenmob Seria 786
Vezi detalii promotie

Setul de mobilierul pentru baie SERIA 786-60 este un ansamblu de obiecte sanitare, alcatuit din baza, lavoar si oglinda cu dulap. Acesta are un design modern, care ii confera atat functionalitate, cat si un aspect estetic placut. Baza are partea frontala realizata din MDF si lateralele din PAL, vopsite in nuanta antracit. Aceasta dispune de 2 setare, potrivite pentru depozitarea diverselor obiecte de curatenie sau a prosoapelor. Dimensiunile acestuia sunt: lungimea de 60 cm, adancimea de 46 c

Pret Set mobilier de baie Badenmob Seria 786, baza, lavoar 60 cm, oglinda cu dulap, MDF/PAL, antracit

Cauti Set mobilier de baie Badenmob Seria 786, baza, lavoar 60 cm, oglinda cu dulap, MDF/PAL, antracit la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Mobilier de baie baza cu lavoar si oglinda badenmob

Pentru mai multe promotii la Mobilier de baie baza cu lavoar si oglinda badenmob trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Mobilier de baie baza cu lavoar si oglinda. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆