Set masa extensibila cu 6 scaune Arta Table Daisy, Pal melaminat, alb + verde cu flori, 169 x 80 cm

Vezi detalii promotie

Setul de masa extensibila cu 6 scaune Daisy este o solutie practica pentru living sau bucatarii. Setul include o masa dreptunghiulara fabricata din pal melaminat, cu picioare rotunde din inox, cu o lungime standard de 130,5 cm. Masa poate fi extinsa prin tragerea extensiei pe un mecanism mecanic aflat sub blatul mesei (la imbinarea blatului distanta minima admisa 2 mm), ajungand astfel la o lungime de 169 cm. In plus, marginile mesei sunt rotunjite pentru a preveni accidentarile. Masa este co

Pret Set masa extensibila cu 6 scaune Arta Table Daisy, Pal melaminat, alb + verde cu flori, 169 x 80 cm

Cauti Set masa extensibila cu 6 scaune Arta Table Daisy, Pal melaminat, alb + verde cu flori, 169 x 80 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Set masa cu scaune Arta Table

Pentru mai multe promotii la Set masa cu scaune Arta Table trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Set masa cu scaune. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†